Rekruttene vant toppkampen! – Larvik

Rekruttene vant toppkampen!

Mens A-lags jentene fightet med alt det de hadde og tapte en jevn kamp mot Sola i Stavanger, så møttes begge lags rekrutter hverandre i Fagerlihallen lørdag ettermiddag. Og her var det våre jenter som kunne juble høyest!

Sola 2 og Larvik Turn lå på 1 og 2 plassen på tabellen før kampen, så det var et ekte toppoppgjør som skulle spilles denne dagen. Sola 2 vant ganske komfortabelt da lagene møttes sist gang, men i dag så var det et heltent Larviks lag som skøyt ut fra start og ledet 7-4 etter 8 min spilt, og 9-6 etter halvspilt 1.omg. Sola kom sterkere tilbake utover omgangen og kunne gå i garderoben med en 17-14 ledelse.

Gode og kloke ord fra Annette Tveter i pausen må det ha vært, for i 2.omgang så kom Larvik Turn så til de grader tilbake. Allerede etter 6 min spilt av 2.omg ledet jentene 20-19. Og derfra og ut så var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. På det meste var Larvik Turn 6 mål foran, og selv om Sola prøvde alt det de hadde, så var det våre jenter som kunne juble høyest med en 35-32 seier! Og tabell topp!

Annette Tveter hadde følgende å si etter seieren:

I dag var det masse bra, godt forsvarspill til tider og herlig kontring/ankomspill. Vi spiller meget bra som lag og er flinke til å sette hverandre i gode posisjoner. Vi er flinke til å løse nye konstellasjoner og utfordringer underveis. Jeg er meget fornøyd med jentene i dag

Følgende spillere var med: Marie Daarstad 7 mål, Nora Rosenberg 6 mål, Frida Brenden 6 mål, Kine Tveter 4 mål, Helene Fikse 4 mål, Mari Ellingsen 3 mål, Mia Wold 2 mål, Nikoline Jensen 2 mål,Linea Hoffgaard 1 mål, Malin Hoffgaard, Celine Antonsen Mokkelbost, Ida Walin Og Tuva Auby