Ny tøff bortekamp i vente – Larvik
Tirill i aksjon mot Tertnes sist onsdag. Foto: Tom Erik Hansen

Ny tøff bortekamp i vente

I morgen drar jentene fra Larvik til rosenes by. En tøff bortekamp venter mot Molde. Det forrige møtet mellom lagene var av det uhyre spennende slaget, hvor Molde til slutt vant med 1 mål, og tok med seg begge poengene hjem. Tirill Solumsmoen Mørch, som var tilbake etter sin kneskade, spilte kun i forsvar i den kampen. Men nå har rollen blitt betydelig større med Heidi Løke fortsatt ute. Vi tok en prat med Tirill i forkant av den viktige kampen.

Du har fått masse ansvar og spilletid i det siste, hvordan synes du det er?

-Det har jo vært mye fokus på at vi mangler Heidi, og jeg savner å henne i laget. Hun gir meg en personlig trygghet når hun er med, men jeg jobber hele tiden med å spille med lave skuldre og ikke tenke så mye. Jeg synes det har vært gøy å få masse spilletid i angrep, og jeg jobber stadig med å ta bedre vare på sjansene når jeg får innspill og ballen.

Tirill har vist meget gode takter bakover og fremover for Larvik i vinter.

Dere hadde en fantastisk kamp nå sist mot Tertnes. Hva tar dere med dere fra den kampen?

-Vi vil bygge videre på den aggressiviteten vi hadde tidvis i forsvar. Vi vil prøve å ha en slik intensitet under hele kampen mot Molde. Vi vil også prøve å få til flere kontringer. Det kom vi litt i gang med mot Tertnes.

Det ble et bittert 1 måls tap sist mot Molde i Jotron Arena. Hva har fokuset vært inn mot denne kampen?

-Fokuset har vært på oss selv. Fortsatt jobber vi med forsvaret, og at like mange, eller fler kan ta ansvar i angrep som mot Tertnes.

Hva slags lag er det vi møter?

-Vi møter et lag med smarte håndballspillere, som er gode i ankomst. De er veldig fysiske i forsvar så det blir en tøff kamp. De har litt ulike typer, så vi må være forberedt på alt, og følge med hele tiden.

Kampstart 17:00 i Molde. Kampen ser du på TV2Play.