Velkommen til 3.runde i Lerøyserien, på hjemmebane! – Larvik

Velkommen til 3.runde i Lerøyserien, på hjemmebane!

Junior jentene tar i mot Utleira og Kjelsås på hjemmebane førstkommende lørdag. J18 har startet årets Lerøysesong helt perfekt, med fire av fire seiere og tabelltopp. På lørdag skal jentene spille sine kamper i Bergslihallen, så vi tok en snakk med tvillingsøstrene Malin og Linea Nordsveen Hoffgaard og målvakten Tuva Engh Auby som alle har spilt for Halsen opp igjennom årene.

Hjemmerunde i Bergslihallen,kan vel ikke bli bedre en det?

-Det blir ekstremt gøy å få lov til å spille kamper i Bergslihallen igjen, det er her vi er oppvokst og spilt i mange år. Så det gleder vi oss masse til. Håper det kommer masse tilskuere og det blir bra liv i hallen.

Utleira og Kjelsås er motstanderne, har dere noe kjennskap til lagene dere skal møte?

-Nei, veldig lite egentlig. Vi møtte Utleira sist år, men de fleste av de jentene er nå for gamle for Lerøyserien. Men alle lag som har kvalifisert seg for serien er jo gode, så vi skal være skjerpet og klare. Det viktigste er at vi har det gøy på banen, og så er det jo ekstremt gøy å vinne kamper. Vi er best når vi har fokus på oss selv og våre oppgaver.

Og svaret på om målet er sluttspillet: JAAAAAAAA

Men først skal det spilles flere kamper, så jentene må bare fortsette med det de har startet på. Så da må folk som har lyst til å se god håndball, ta turen til Bergslihallen Lørdag 10 feb. Ta med familien, venner, naboen og kom for å støtte disse herlige jentene vi har i klubben vår.

Larvik-Utleira Kl 11.00

Utleira-Kjelsås kl 15.00

Larvik-Kjelsås kl 19.00