Bli med på laget – Larvik

Bli med på laget

Larvik Håndballklubb er en medlemsstyrt klubb. Idrettsdemokratiet er noe av det viktigste vi har i norsk idrett. Vi oppfordrer alle som er engasjerte og bryr seg om Larvik HK til å bli med medlem i dag.

Alle som er over 15 år, og har vært medlem av idrettslaget i minst en måned og har oppfylt medlemsforpliktelsene, har stemmerett ved årsmøtet. Årsmøtet er idrettslagets høyeste myndighet, og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Årsmøtets oppgaver er nærmere beskrevet i idrettslagets lov. Der fremgår det også hvordan årsmøtet skal innkalles. Årsmøtet legger grunnlaget for idrettslagets virksomhet og styrets arbeid. Alle som ønsker å være med på å bestemme hva idrettslaget skal gjøre, og hvordan det skal gjøres, bør delta på årsmøtet.

Det er med andre ord ikke for sent å melde seg inn for nye medlemmer, og fortsatt ha stemmerett ved årets årsmøte. Meld deg inn HER.

Medlemmer vil også få mange fordeler. Noen av disse er:

  • Rabatterte priser på billetter og arrangementer.
  • Fordelaktige priser og handledager hos Torshov Sport og våre andre samarbeidspartnere.

Neste årsmøte er 19.mars 18:00, og avholdes på Thor Heyerdahl VGS.