Atenti øker sitt engasjement, og er med videre! – Larvik
Carl Christian Fonder, Guro Ramberg, Elisabeth Solheim, Andrea Rønning og Erik Torp Johannessen er fornøyde med samarbeidet. Foto: Tom Erik Hansen

Atenti øker sitt engasjement, og er med videre!

Larvik Håndballklubb og Atenti har skrevet under en forlengelse av avtalen med to nye år! 

Vi i Atenti har vært med som sponsor fra høsten 2021 og ønsker å fortsette samarbeidet og vårt bidrag til klubben. Vi vil med dette vise nærmiljøet at vi er med på å støtte og satse på de som vil opp og frem basert på dyktighet, gode løsninger og høy kompetanse – som vi i Atenti også har fokus på. Vi er en aktiv part i sponsornettverket til LHK som har blitt en viktig arena for oss å skape relasjon og samarbeid med andre lokale næringsaktører, sier partner og avdelingsleder Elisabeth Solheim.

Vi er veldig glade for at Atenti er med videre. I og med at vi har outsourcet våre regnskapsoppgaver til Atenti er vi naturlig nok kjempeglade for å lande denne avtalen. Det er strategisk viktig for oss, og Atenti er en aktør som gjenspeiler mye av det klubben står for. Atenti er også en aktør som har kontorer i hele vår region, noe som også samsvarer med oss. Kanskje vi på sikt klarer å ha spillere som kommer fra alle stedene der Atenti har kontorer.

Samarbeidet med oss, vår økonomiansvarlig i styret, samt Atenti går bedre og bedre og er en stor og viktig faktor for at vi som klubb kan bli enda bedre i alle ledd.

Vi setter stor pris på engasjementet til Atenti i Larvik og selvfølgelig i klubben vår.

Atenti Larvik feirer 5 år! Derfor åpner de dørene og inviterer alle samarbeidspartnere og kunder til kaffe og kake fredag 1. mars. Vi skal være der, og vi håper også å se mange andre der samtidig!

#VIERLARVIK