Månedens spiller er Eli – Larvik
Sandefjord Turn og idrettsforening var svært fornøyde med sjekken fra Eli.

Månedens spiller er Eli

Publikum og fansen har talt; månedens spiller for januar er Eli Skogstrand. Vår sisteskanse har levert solide prestasjoner denne vinteren, og det har altså folket også fått med seg. Eli fikk dermed 5000 kroner som hun kunne gi til en veldedig organisasjon eller breddeklubb. Valget ble ikke enkelt, med endte til slutt på hennes barndomsklubb Sandefjord turn og idrettsforening.

Gratulerer som månedens spiller Eli! Hvordan synes du sesongen hittil har vært?

Sesongen så langt har vært litt opp og ned. Det er noen kamper vi ikke er spesielt fornøyde med, samtidig så har vi slått topplag og er med å kjemper i toppen. Vi har dessverre hatt en del skader som har tatt veldig lang tid, men samtidig har de som har fått muligheten virkelig steppa opp og tatt ansvar. Vi jobber hele tiden for å utvikle oss, for å bli et bedre lag. Så jeg tror resten av sesongen kommer til å bli veldig spennende for oss.

Hva betyr det for deg å få en slik anerkjennelse fra folket?

Det er veldig stas å få denne anerkjennelsen, spesielt når det er fra publikum og fansen. De står med oss i tykt og tynt, og derfor er det ekstra gøy at de har stemt frem nettopp meg. Det er noe som kommer til å motivere meg videre.

Hvem velger du å donere 5000 kroner til?

Jeg har valgt å donere pengene til min barndomsklubb STIF. Jeg har alltid hatt lyst til å vise hvor takknemlig jeg er ovenfor klubben da jeg trivdes veldig godt ser som ung håndballspiller. Det er en klubb for alle, og det er gjennom tiden min i STIF at jeg har utviklet meg, fått venner for livet og hatt det skikkelig gøy! Derfor setter jeg skikkelig pris på å gi noe tilbake.

Eli fra sine dager i STIF. Foto: Privat

Hver måned så stemmer publikum og fans frem månedens spiller. I samarbeid med Skagerrak Sparebank får spilleren som vinner donere 5000 kroner til et veldedig formål eller breddeklubb. Nå kan du stemme på månedens spiller for februar. Legg igjen din stemme HER.