Mange jenter på landslagene! – Larvik
Maja Sæteren skal spille kamper for Norge. Foto: Tom Erik Hansen

Mange jenter på landslagene!

Denne uken er det samling og kamper for landslagene, både på senior og aldersbestemte lag. Larvik er godt representert og hele syv jenter har blitt kalt inn til å delta for sine respektive landslag. Maja Sæteren skal delta for det norske a-landslaget, Tirill Mørch og Eli Skogstrand skal spille for det norske rekruttlandslaget, og våre lovende juniorer Marie Daarstad, Kine Tveter og Silje Fure skal alle på treningssamling med LK04-landslaget. Polina Gencheva er i Bulgaria hvor hun og de andre bulgarske jentene kjemper om deltakelse i det kommende EM.

Eli Skogstrand er tatt ut på rekruttlandslaget etter en flott sesong i målet! Foto: Tom Erik Hansen

Her sendes kampene:

Håndballjentene samles til EHF EURO Cup, som foregår samtidig som de andre lagene spiller EM kvalik. Norge, Østerrike, Sveits og Ungarn deltar i turneringen. Den aller første kampen mot Østerrike går i en splitter ny Halden Arena. Kampen i Halden Arena 28. februar har avkast kl. 19.15, og sendes på TV 2. Bortekampen mot Østerrike 3. mars sendes på TV3 klokken 16:00.

Samlingen til rekruttene finner sted i Karlskrona fra 27. februar til 2. mars. De norske jentene skal spille to kamper mot Sverige i løpet av samlingen. Disse kampene streames på Solid Sport. Kampene går 29.februar og 1.mars 19:00.

Bulgaria skal spille første kamp i kveld mot Tyrkia, og returkampen går 3.mars i Tyrkia. Kampene kan du se på EHF TV.

Vi ønsker alle våre jenter masse lykke til!