En deilig revansj! – Larvik
Maja Furu Sæteren fortsetter å banke inn mål. I går ble det 13. Foto: Tom Erik Hansen

En deilig revansj!

Det var duket for et toppoppgjør når Larvik dro til Fredrikstad i går i en fullstappet Kongstenhall. Med 32-38-tap hjemme så hadde Larvik mye å revansjere mot laget som ligger på bronseplassen. Og anført av en meget solid Eli Skogstrand i mål, og en notorisk målscorer i Maja Sæteren fremover så skulle det bli en festkveld for Larvik i Kongstenhallen.

Etter en jevnspilt 1.omgang hvor Larvik ledet med tre så rykket bortelaget ytterligere ifra etter en solid start på den andre omgangen. Scoringer av Marianne Haugsted og Guro Ramberg førte til at Larvik ledet med fem. Ved å kjøre syv mot seks så forsøkte Fredrikstad å komme inn i kampen, men det nærmeste de kom var på 20-24. Herifra og ut så ledet Larvik for det meste med syv mål. Det endte med en fortjent seksmåls seier, 32-26 til bortelaget. Maja Sæteren ble kåret til banens beste etter å ha banket inn 13 mål. Eli Skogstrand endte med en redningsprosent på over 40.

Jeg synes vi spiller en bra kamp. Vi holder på intensiteten gjennom hele kampen! Står til tider veldig bra bakover, og får kjørt etter. Det var en viktig kamp for vår del, så det var utrolig deilig å lande en seier. Full hall og topp stemning. Det var rett og slett gøy

Maja Furu Sæteren.
Fornøyd gjeng etter gårsdagens seier i Kongstenhallen.

Trener Arne Senstad hadde dette å si om kampen:

-Jeg synes vi gjennomfører en god kamp. Vi skaper veldig mye framover, og igjen anført av en fantastisk Furu Sæteren. Sliter litt i perioder forsvarsmessig, men har en strålende Eli bakerst som sørger for at vi kan dra i fra Fredrikstad. Etterhvert blir det en god lagseier, der mange gjør en god jobb! Har ikke tapt en kamp denne sesongen med alle disse spillerne tilgjengelig, og de tar vi med oss også til neste kamp mot Byåsen. Nå skal det trenes godt en uke, så skal vi være klar for kamp igjen.