Spennende B2B treff hos PwC! – Larvik

Spennende B2B treff hos PwC!

Forrige uke var hele vårt nettverk invitert hjem til PwC på Tassebekk. PwC har nylig oppgradert og renovert sine lokaler, og alle som var tilstede fikk servert frokost i form av nydelige smørbrød og god drikke. Stian Wegger og Tom Nilsen benyttet anledningen til å vise frem PwC sitt nye Experience Center, møtesenter og Lounge – som de har utvidet med.

Etter frokosten fikk vi en fin gjennomgang av Stian og Tom på CEO Survey, som PwC har tatt frem. Det var utrolig lærerikt og interessant for alle som deltok, og i tillegg så var det mange som også fikk en liten tankevekker rundt temaer og problemstillinger som angår ledere, næringslivet lokalt, nasjonalt og internasjonalt, samt innsikt i hva toppledere tenker om fremtiden.

Etter gjennomgangen hadde vi satt opp møter til alle deltakere, der de kjørte god, gammeldags speed-meeting med de andre bedriftene, valgt etter sine egne ønsker og preferanser. 

Vi er veldig glade for at PwC åpnet dørene til sitt nye hjem, og at vi fikk anledning til å oppleve de nye lokalene vi ellers ikke kunne gjort.