Tirill Mørch: -Det var der drømmen om å spille for Larvik HK startet! – Larvik
Tirill Mørch har spilt solid i sitt comeback etter kneskaden. Foto: Tom Erik Hansen

Tirill Mørch: -Det var der drømmen om å spille for Larvik HK startet!

Publikum og fansen har talt. Månedens spiller for februar ble Tirill Mørch. Strekspilleren som har storspilt etter hun kom tilbake fra kneskaden har gjort seg såpass bemerket at hun har blitt tatt ut på rekruttlandslaget. Sammen med Eli Skogstrand skal hun til Polen for å spille kamper i april.

Gratulerer som månedens spiller Tirill. Hva betyr det for deg å få en slik anerkjennelse?

Jeg er veldig takknemlig ovenfor publikum som har stemt meg frem, og veldig stolt over å få en slik anerkjennelse! Det betyr så utrolig mye å kunne være på banen igjen, og i tillegg gjøre det såpass bra at publikum synes jeg er månedens spiller for februar. Tusen takk!

Hvem er den heldige mottaker av sjekken på 5000 kroner?

Jeg vil gjerne gi pengene til Nedre Sigdal Idrettsforening. Til håndballgruppa. Fordi det var der jeg ble glad i håndballen, det var der jeg bestemte meg for at jeg skulle satse på håndballen og det var der drømmen om å spille for Larvik HK startet. I tillegg føler jeg at NSIF er veldig stolte av alle utøverne sine, og er gode på å trekke dem frem og gi anerkjennelse for sine prestasjoner, så derfor vil jeg gi noe tilbake.

Solid både fremover og bakover. Foto: Tom Erik Hansen

Hver måned kårer vi månedens spiller i samarbeid med Skagerrak Sparebank. Den som blir stemt frem får donere 5000 kroner til en veldedig organisasjon eller breddeklubb. Du kan stemme på din favoritt for mars måned HER.