Heidi Løke: -Gleder meg skikkelig! – Larvik

Heidi Løke: -Gleder meg skikkelig!

I morgen kommer Vipers på besøk til Jotron Arena. Dette er sesongens nest siste hjemmekamp i REMA 1000-ligaen, og det er forventet mye folk og god stemning i Jotron Arena. Ei som elsker slike kulisser og kamper er Heidi Løke. Kampen mot sin gamle arbeidsgiver og lagvenninner blir spesiell.

Hvordan blir det å møte gamle lagvenninner Heidi?

-Det blir veldig gøy, og jeg gleder meg til å se de igjen. Vi møter jo et av verdens beste lag så her må vi være skjerpa.

Føler du at du har et overtak siden du har spilt med mange av de? Og du vet vel hvor du skal skyte på Katrine?

-Det er faktisk ikke så mange som er igjen fra min tid i Vipers, det er mange nye der. Katrine vet jo hvor jeg pleier å skyte også, så det der blir en skikkelig psykisk duell. Nå har jo Vipers hatt et ganske tett program så kanskje ikke Katrine står så mye. Vi får se. Uansett hvem Vipers har på banen så er det dyktige spillere over hele linja. Vårt fokus må være på oss selv, og ta med den gode flyten vi har hatt i de siste kampene.

Hva har dere jobbet med inn mot denne kampen?

-Det har vært å stå godt bakover, og spille oss til gode muligheter fremover. Det er forsvaret som blir ekstremt viktig mot Vipers. De har gode individuelle spillere på alle plasser.

Det er meldt at det kommer mye folk i hallen. Hva vil du si til folk som kommer på kamp?

-Folk må heie masse på oss. Det betyr så utrolig mye med heiarop, trommer og lyd. Det føles som en ekstra spiller for oss når det er mange i hallen.

Kampstart 18:00 i Jotron Arena. Billetter får du kjøpt her.