Siste hjemmekamp i årets REMA 1000-liga! – Larvik
Nora Rosenberg i aksjon mot Tertnes i februar. Foto: Tom Erik Hansen

Siste hjemmekamp i årets REMA 1000-liga!

Det er duket for siste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen denne sesongen. Follo kommer på besøk, og med seg har de to kjente jenter i Jeanett Kristiansen og Anette Sundfær. Begge med en fortid i Larvik. Oppgjøret i Follo i fjor høst endte med seier til Larvik. Før kampen så ligger Larvik på en femte plass, på trettende plass finner vi Follo. Nora Rosenberg har straks gjennomført sin aller første sesong i Larvik, og vi tok en prat med henne før kampen.

Nå er det en stund siden kampaktivitet Nora. Hvordan har dere benyttet denne tiden?

Siden det har vært 2 uker uten kamper så har vi jobbet mye med teknikk og individuelle ferdigheter. Det har vært fokus på vurderingsspill og skudd. Hovedsaklig det man ikke alltid har tid til når det er tett med kamper. Jeg har selv jobbet med det fysiske i denne perioden, og i tillegg fått trent mye god håndball.

Du har også vært på samling med LK04. Hvordan var det?

Det var veldig gøy å være tilbake på samling. Jeg har spesielt savnet jentene og miljøet rundt det. Det var en lærerik uke der jeg fikk tatt meg ut skikkelig og kjent på nivået. Derfor var det en fin uke med mange gode opplevelser både på og utenfor banen.

Hva tenker du om morgendagens motstander Follo?

Jeg tenker Follo er et veldig spennende lag som er gode til å holde trykket oppe. Derfor må vi være pålogget fra start siden det er et lag med mye tempo, samt at de gir seg aldri. I tillegg har de et godt forsvar og mange spillere med gode individuelle ferdigheter.

Kampstart 18:00 i Jotron Arena. Billetter kjøper du her.