Ingrid Lauritzen: -Jeg er ekstremt takknemlig! – Larvik
Ingrid Lauritzen har spilt sin siste kamp for Larvik i denne omgang. Nå venter nye utfordringer med Pors.

Ingrid Lauritzen: -Jeg er ekstremt takknemlig!

I vinter så ble målvakt Ingrid Lauritzen lånt ut til Pors som kjempet om opprykk til 1.divisjon. Nå blir avtalen permanent da Ingrid har signert kontrakt med klubben som har sikret opprykk til den nest øverste divisjonen. Til tross for sin unge alder så er Ingrid blitt en ganske rutinert spiller. Allerede i 19/20-sesongen så kom hun innpå i en kamp i 1.divisjon. Fra 21/22-sesongen så har Ingrid vært fast inventar i elitetroppen. Det ble hele 64 kamper for Larvik. Vi tok en prat med jenta som nå skal spille i blått!

Du har jo nå vært i Pors en liten stund. Hvordan har det vært å komme inn i laget? Og gratulerer med opprykk!

Det har vært skikkelig bra. En fin gruppe med tvers igjennom gode mennesker. Det var veldig moro å få bli med på opprykket. Det var målet da jeg ble lånt ut, så det var ekstra gøy å få bidra til at det gikk hele veien.

Hva tar du med deg videre fra tiden i Larvik?

Jeg ønsker å fortsette å utvikle meg som målvakt. Derfor velger jeg Pors og spill i 1.divisjon. Jeg ønsker å ta med meg alle tips og triks jeg har lært på veien i Larvik. Samtidig gleder jeg meg til nye utfordringer.

Ditt beste minne fra tiden her?

Kampen i en fullsatt Nesjarhall der jeg debuterte i 1.divisjon for noen år tilbake står fortsatt høyt på lista. Og så må jeg nevne J20-gullet fra 2023 i Arendal! Det var stort! Jeg tar også med meg de store og små øyeblikkene jeg har fått være med på i klubben. Jeg er ekstremt takknemlig for tiden i Larvik. Så utrolig mange fine mennesker både på og utenfor banen. Jeg kom inn som en rekrutt-spiller, og har utviklet meg enormt som spiller og menneske gjennom årene i klubben. Nå går ferden videre, men jeg håper vi sees snart igjen.

Silje Vinjevoll og Polina Gencheva tar også turen til Pors kommende sesong.

Ingrid får også følge av sine lagvenninner i Larvik Silje Vinjevoll og Polina Gencheva. De signerte begge kontrakt med Pors i går. Begge to kom til Larvik sommeren 2022. Vi takker begge to for flott innsats, og ønsker de masse lykke til i Pors. Men først ser vi frem til å avslutte en flott sesong i Larvik med begge to.