Jenter 18 klare for Lerøysluttspillet i helgen! – Larvik
Kine Tveter. Foto: Svein André Svendsen

Jenter 18 klare for Lerøysluttspillet i helgen!

I morgen braker det løs i Lerøysluttspillet i Drammenshallen. Og våre jenter er klare for å gi alt!

Med seier i 2022 og et surt finaletap i 2023, så er det 05-06 årgangen som denne gangen skal spille sluttspillet. Jentene våre gjorde et fantastisk gruppespill og vant alle 8 kampene. Dermed ble de puljevinnere og skal møte Storhamar som ble nummer 2 i sin pulje. Kampen spilles 0930 lørdag morgen. Vinner jentene, så er det semifinale litt senere på dagen og så er det jo lov å håpe på en finale søndag ettermiddag.

Kine Tveter har hatt en meget god sesong for våre rekrutter i år. Hun scorte 155 mål for Larvik Turn i årets sesong i 2 div og er sammen med Marie Daarstad den som har puttet ballen flest ganger i mål for årets lerøyjenter. Så kan man jo også legge til en drøss av assister til de andre jentene på laget. Vi spurte Kine om hennes tanker inn mot denne helga, som er årets høydepunkt for 17-18 åringene i håndball- Norge.

Hva har vært deres styrker sålangt i Lerøyserien?

Jeg føler at vi har skapt et godt kollektivt spill hvor vi har et veldig bra samspill. Vi har gode enkeltspillere på alle posisjoner som kan utfordre. Og kanskje vår største styrke i år, er at vi holder et høyt tempo i spillet. Så vi er ofte vanskelig å stoppe.

Foto: Svein André Svendsen

Hva skal til for at dere kan gå hele veien?

Hvis vi spiller vårt eget spill og fokuserer på oss selv tror jeg vi kan nå langt. Vi spiller veldig bra håndball når vi slipper ball og spiller hverandre gode. Det står til syvende og sist på hva vi gjør og ikke hva motstander laget gjør.

Vi i Larvik HK er stolte at vi som klubb nok engang har kommet oss til sluttspillet, for tredje året på rad. Det tyder på at det gror godt i distriktet vårt og og det jobbes godt hver uke på treninger. Vi håper å se masse Larviks folk i Drammenshallen i helga. Vi ønsker trener Annette og jentene masse lykke til i helga.