Larvik + Majas = sant! – Larvik
Kjøkkensjef på Majas Surdeigsbakeri Camilla Andersen og Maja Furu Sæteren.

Larvik + Majas = sant!

Gjør som Maja, spis på Majas Surdeigsbakeri!

Vi er stolte av å kunngjøre et spennende nytt samarbeid mellom Majas Surdeigsbakeri og Larvik Håndballklubb.

En Perfekt Match

Majas Surdeigsbakeri er kjent for sine utsøkte surdeigsbrød og nydelig bakverk, laget med nøye utvalgte ingredienser og tradisjonelle bakemetoder. Allerede siden åpningen i mai så har Majas Surdeigsbakeri skapt enda mer liv i Grandkvartalet.

Kommersielt Samarbeid – Majas + Maja = sant!

Gjennom dette samarbeidet har kjøkkensjefen hos Majas Surdeigsbakeri, Camilla Andersen, og vår egen Maja Furu Sæteren lagt hodene sine i bløt. Sammen har de lansert en deilig sandwich, inspirert av Maja selv. Med friske grønnsaker, kylling og bakeriet sin egen dressing, er dette en potensiell vinner. Maja kan bekrefte at det er hennes favoritt på bakeriet. Denne sandwichen kommer til å ligge klar i disken på bakeriet, og er perfekt for dere som ønsker å ta den med til jobben eller ned til fjorden. Du kan også sitte inne eller ute i de nye og fine lokalene til bakeriet og nyte den sammen med noe godt drikke til. 

Og på toppen av det hele; for hvert smørbrød som selges, gir Majas Surdeigsbakeri 5 kr tilbake til Larvik Håndballklubb. Hvis det ikke fantes nok gode grunner for å besøke bakeriet, så er dette en god grunn i seg selv.

Nå kan du nyte en Majas spesial på Majas Surdeigsbakeri. Foto: Tom Erik Hansen.

En nytt og livlig samlingspunkt

Grandkvartalet er designet for å være et levende og dynamisk byrom, hvor folk kan samles for å nyte mat, kultur og fellesskap. Med sitt innbydende design og åpne arealer, er dette et sted hvor både lokale og besøkende kan finne ro og glede i hverdagen.

Grandkvartalet er på vei til å bli et nytt sosialt samlingspunkt i hjertet av Larvik, og et symbol på byens fremtidige utvikling og vekst. 

Gleder oss til Fremtiden

Vi ser frem til å dele denne spennende reisen med dere. Følg med på våre sosiale medier for å holde deg oppdatert på alle de spennende aktivitetene som kommer.