Billettrutiner sesongen 24-25 – Larvik

Billettrutiner sesongen 24-25

Vi gleder oss veldig til årets sesong. Og vi gleder oss like mye til å ta dere imot i hallen. I Norges fineste håndballarena.

Det er litt endringer knyttet til billettrutiner kommende sesong, og det er viktig at vi følger disse – for alles beste. Dette er rutiner vi tror vil være bedre for klubben og dere som kommer inn, på kort og lang sikt.

For alles beste, og for at det skal gå mer smidig inn i Jotron Arena, ønsker vi at så mange som mulig forhåndskjøper billetter. Det gjør alt mye lettere, og du får mer tid til å benytte deg av tilbudet i kioskene, samt kjøpe Larvik-effekter.

Ordinære billetter

Vi skal ha to typer billetter neste år. Voksen og barn. Prisene for voksen er 150kr, og prisen for barn er 100kr. Merk at barn opp til 12 år kommer gratis inn på våre seriekamper i Rema1000-ligaen. Honnør- og studentbilletten utgår.

Vi bruker TicketCO som vår billettleverandør – det lønner seg ALLTID å ta ut billetter på forhånd. Kjøp billetter her

Vi åpner flere felt tilgjengelig for billettkjøp, når behovet er der.

Kampene vil komme ut i løpet av juli og august, i mellomtiden kan du kjøpe sesongkort, slik at du har sikret deg billett til alle våre kamper, med unntak av et eventuelt gruppespill i EHF Europa League, hvis vi skulle kvalifisere oss dit.

Sesongkort

  1. Tidligere sesongkortholdere og medlemmer vil få muligheten til å kjøpe før alle andre, til en litt rimeligere pris.
  2. Fra og med august, vil vi åpne opp for abonnement på sesongkort. Det vil si at du automatisk betaler et fast beløp i måneden, i stedet for å betale sesongkortet i sin helhet med en gang.
  3. Sesongkortet gjelder i alle seriekamper, NM, samt kvalifisering til E-cup.
  4. Vi tilbyr ikke fysiske sesongkort, men digitale
  5. Det er kun mulig å kjøpe sesongkort på felt A, B, C, D og E, da disse er åpne til alle kamper.

Medlemsbilletten

Vi er glade for å informere om lanseringen av Medlemsbilletten. Alle som er medlem av klubben, vil få tilsendt en promokode der dere kan benytte dere av den, for å kjøpe billetter til hver kamp. Billetten koster 95kr, og erstatter dagens honnør- og studentbillett. Billetten er ikke tilgjengelig for andre enn medlemmer av klubben, og er låst bak en promokode. Når promokoden er benyttet, kommer Medlemsbilletten opp. Det lønner seg å være medlem av Larvik Håndballklubb.

Meld deg inn i Larvik Håndballklubb her

Lagbilletter barn

Vi fortsetter med å tilby lagbilletter til barn opp til 12 år – gratis. Promokoden vil fremkomme i invitasjoner og inne på våre kamparrangementer. Vi scanner billettene ved inngang, så vennligst ikke misbruk dette tiltaket.

Støtt heller klubben ved å betale inngangsbilletten!

Lagbillett m/pizza

Sammen med vår nye partner Peppes Pizza, tilbyr vi nå pizzabilletten. Prisen vil være 150kr per barn, og inkluderer selvfølgelig inngangsbillett uansett alder. Slike billetter vil det komme ytterligere informasjon rundt, og hvordan en kjøper billett til disse. Lagene vil da få et eget lokale før kamp, der dere kan spise pizzaen og se frem til kampen. Her vil det også dukke opp gjester, når anledningen byr seg. NB! For å bestille pizzabilletten, må du minimum være fire personer, dette er spesifisert inne på billettsidene våre.

Sponsorbilletter

Våre sponsorer har faste plasser, på felt K. Dersom det feltet ikke er rigget til kamp, ber vi våre sponsorer om å finne seg en ønsket plass i hallen – det er plass til alle.

Forbundskort

Det vil ikke være mulig å benytte seg av forbundskort inne i hall. Er du i besittelse av et forbundskort som gir deg gratis inngang til kamper, må du ta ut billett på forhånd!

Det gjør du ved å sende en mail til brede@larvikhk.no.

NB! Billettavgiften på forbundskort er på 75kr. Dette betales inn på Vipps i forkant.

Har du ikke billett når du kommer til kamp, må du kjøpe billett som en ordinær person.

Alle henvendelser knyttet til billetter kan sendes til brede@larvikhk.no

Vel møtt!