Larvik Havn ny samarbeidspartner – Larvik

Larvik Havn ny samarbeidspartner

En av regionens viktigste aktører

Larvik Havn er en av Norges viktigste havner, kjent for sin strategiske beliggenhet og rike historie. Havnen spiller en sentral rolle i regional handel og transport, og er et knutepunkt for både nasjonale og internasjonale forbindelser. Med moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester, håndterer Larvik Havn alt fra gods og containere til passasjerferger. Larvik Havn er mer enn bare et logistikksenter; Havna er en viktig del av Larvik og regionens identitet og utvikling.

Det å få en så stor og viktig aktør som Larvik Havn med på laget vårt, er et tydelig signal på at vi gjør ting riktig i klubben. Fra første kontakt merket jeg at det var en positivitet og interesse fra Beate rundt hva som gjøres i klubben, og aktivitetene vi gjør for byen. Med Larvik Havn får vi en partner som er i konstant utvikling, akkurat som oss, sier Daglig leder Brede Csiszar.

Vi i Larvik Havn er stolte av å være sponsor for Larvik Håndballklubb, og imponert over arbeidet som legges ned for å fremme idrettsglede og et sunt miljø i vårt lokalsamfunn.  

Vi setter stor pris på samarbeidet, og ser frem til den kommende sesongen, Beate Palmgren – Markedssjef Larvik Havn

Markedssjef Beate Palmgren, Sara Berg, Charlotte Iversen og Havnedirektør Jan Fredrik Jonas foran Larvik Havn.
Markedssjef Beate Palmgren, Sara Berg, Charlotte Iversen og Havnedirektør Jan Fredrik Jonas foran Larvik Havn, i sedvanlige nydelige Larvik-omgivelser. Foto: Tom Erik Hansen