Årets kapteinteam – Larvik
Amanda Kurtovic, Julie Hulleberg, Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Årets kapteinteam


En kaptein tar ansvar for lagets prestasjoner og oppførsel. De går foran som et godt eksempel, viser dedikasjon og tar alltid ansvar når situasjonen krever det.

Amanda Kurtovic, Andrea Rønning og Julie Hulleberg er årets kapteinteam!

Hovedtrener Arne Senstad sier følgende om sitt valg: Tre spillere som har hatt vervet tidligere i ulike lag, og som utfyller hverandre både med tanke på personlighet og erfaring. Alle tre er positive bidragsytere inn i gruppa, både på og utenfor banen. Vi vurderte at både de og vi kommer sterkere ut av å ha et kapteinteam, i stedet for at en person har ansvaret alene.


En kaptein er lagets naturlige leder, som både gjennom sin holdning og handlinger setter standarden for hva som forventes. De er i stand til å motivere laget, både i medgang og motgang.

Amanda Kurtovic er en naturlig leder i hverdagen. Hun har en trygghet som smitter over i gruppa, samtidig som hun setter standarden for resten av gruppa med sin profesjonalitet og erfaring på det aller høyeste internasjonale nivået.

Andrea Rønning er en viktig del av stammen i klubben. Hadde i fjor ansvaret alene som kaptein, og er ikke redd for å ta ansvar i kulissene. Er kanskje ikke den som roper høyest eller sier mest, men en av våre spillere som er mest pålitelig og en du alltid kan regne med.

Julie Hulleberg er ny i troppen og var kaptein for Fredrikstad i fjor. Har kommet inn og gitt gruppa en ny dimensjon i treningshverdagen, og har store ambisjoner for seg selv og klubben. En modig person som tør å ta ansvar, på tross av sin unge alder.