Merete Berdal 60 år – Larvik
Merete Berdal, flankert av Eli, Tiril, Andrea og Guro

Merete Berdal 60 år

Merete Berdal er administrerende direktør i Jotron AS, et selskap som spesialiserer seg på kommunikasjonsteknologi og sikkerhetsutstyr for maritime- og luftfartsmarkedene. Hun har vært i selskapet i flere tiår og har hatt ulike ansvarsområder før sin nåværende rolle. 

Under hennes ledelse har Jotron opplevd vekst, til tross for utfordringer som pandemien og komponentmangel i markedet. Hun har også vært en viktig drivkraft bak selskapets inkluderings- og bærekraftsarbeid, samt deres strategi for å tilpasse seg nye teknologiske krav innen luftfart og maritim sikkerhet. I tillegg til det, har Jotron styrket sin posisjon globalt, særlig innen sikkerhets- og navigasjonsutstyr for det maritime markedet.

For Larvik Håndballklubb er Merete en sentral person. Ikke minst da hun ble kontaktet i 2019, av blant annet Anja Hammerseng-Edin, da situasjonen i klubben var alvorlig. Både kontaktpersonen og henvendelsen traff Merete veldig, og med stort engasjement, motivasjon og ambisjon om å bygge Larvik Håndballklubb fra grunnen av igjen – tok Merete utfordringen på strak arm.

Ved siden av Jotron, loppemarked og sitt engasjement innenfor korps, tok Merete og så enormt ansvar i Larvik Håndballklubb. Hun er på mange måter den viktigste personen i klubbens historie, de siste årene.

Merete Berdal, foto: Svein André Svendsen

Vi i klubben, alt fra de frivillige, styret, administrasjonen, ledere og ikke minst spillerne, vil gratulere deg så mye med dagen, Merete! Uten deg, så ville ikke vi hatt muligheten til å drive klubb på den måten vi gjør nå, og spillerne, både unge som gamle – ville ikke hatt muligheten til å drive med det de elsker mest, håndball. Jobben er ikke ferdig enda, vi er i konstant utvikling, men vi er veldig takknemlige for alt det du har bidratt med i klubben frem til nå, samtidig som vi gleder oss til årene som kommer.