Olympiske mestere til Jotron Arena 24. – 27. oktober – Larvik

Olympiske mestere til Jotron Arena 24. – 27. oktober

Vi arrangerer 24. – 27. oktober Posten Cup i Jotron Arena. Det kommer til å bli et fartsfylt arrangement med mange tilskuere og høyt internasjonalt håndballnivå.

I oktober braker det løs med Posten Cup i Jotron Arena, hvor vi får oppleve håndball på toppnivå. Dette blir en spektakulær helg fylt med spenning, idrettsglede og noen av verdens beste håndballspillere, inkludert flere olympiske mestere!

Besøk av verdenseliten

I år får vi besøk av sterke nasjoner som Tyskland, Danmark og Nederland. Disse landene har stolte tradisjoner innen håndball, og vi kan forvente spennende kamper mot det norske landslaget, som selv er kjent for å levere storspill på hjemmebane, spesielt hos oss i Larvik og i Jotron Arena

Kun ståplasser tilgjengelig lørdag

Interessen for turneringen har vært enorm, og alle sitteplassene er allerede revet bort for lørdagens kamper. Kun ståplasser er nå tilgjengelige, så her gjelder det å være tidlig ute hvis du vil sikre deg en plass til en av de mest spennende kampdagene. Billetter får du på Norges Håndballforbund sin leverandør: Eventim

Matopplevelser utenfor og inne

For de som vil kombinere sport med god mat, vil det være en food truck utenfor arenaen med et variert utvalg av retter som kan nytes før eller etter kampene. I tillegg vil det være mulig å få seg noe godt å spise inne på Thor Heyerdahl videregående skole, hvor en hyggelig kafé vil være åpen under arrangementet.

Mye, mye mer!

Posten Cup handler ikke bare om håndball, men også om å skape en minneverdig opplevelse for hele familien. Det vil være aktiviteter for store og små, og muligheter til å møte noen av stjernene. Sørg for å få med deg alt som skjer i løpet av denne actionfylte helgen!