Kampreferat Haslum-Larvik – Larvik

Kampreferat Haslum-Larvik

Det ble seier med god margin da søndagen ble brukt til å kjøre tur-retur Nadderudhallen for å møte nyopprykkede Haslum.

Trener Lars Wallin hadde følgende å si om gårsdagens kamp:

Søndag kveld tok vi turen til Nadderud Arena og Haslum var på motsatt side. Haslum er et nyopprykket lag som har tapt sine tre første kamper., men med liten margin. Vi synes de har spilt god håndball og har vært nære poeng i kampene, og Haslum har et spennende, ungt lag. Så vi hadde brukt mye tid på analyse av spillet og spillerne som vi ikke var så kjent med. 

Vi gikk offensivt til verks i denne kampen og startet i syv mot seks. Vi føler selv at syv mot seks-spillet vårt har vært ordentlig bra, og vi ville ikke gi Haslum noen mulighet på å henge seg på. 

Hovedfokuset vårt så langt i sesongen har vært forsvarsspillet, og i dag fikk vi virkelig vist hva det bor i jentene. Vi hadde hele 18 brudd i første omgang, samtidig som Eli Skogstrand reddet de få avslutningene som kom forbi blokka. 

Pauseresultatet var 20-7.

I pausen pratet vi om å fortsette det tøffe forsvarsspillet, og å løpe hver gang vi hadde muligheten. Lea Løkke-Øwre kom inn og voktet buret, og fortsatte der Eli sluttet. Totalt sett var det mange gode redninger, som ga oss muligheten for resten til å sette høyt tempo andre veien.

Vi dro med en smal tropp, siden Kine Tveter og Silje Fure var med rekruttlaget til Rogaland for en dobbeltkamp i 2. divisjon, men samtlige 12 spillere gjorde en super jobb, og akkurat i dag er det ikke noe poeng å dra frem enkeltspillere. Sluttresultatet ble til slutt 42-16 til oss.

Sesongen har kommet i gang, og vi har fått gode resultater de første kampene, men vi har fortsatt en stor jobb foran oss. Målet er å bli litt bedre for hver eneste økt og kamp vi har. Nå går vi inn i en treningsuke hvor flere spillere er på landslagssamling og Arne er i Polen. Opp kommer det seks rekruttspillere som skal få kjenne på nivået, det er en viktig læring som vi håper de får mye ut av.