– Håper på enda flere mål denne sesongen – Larvik
Charlotte Iversen. Foto: Svein André Svendsen

– Håper på enda flere mål denne sesongen

Charlotte Iversen ble onsdag den 67. spilleren i Larvik HK som kan notere seg for tresifret antall scoringer for klubben.

Hennes scoring i NM-kvartfinalen mot Tertnes, var hennes 27. mål hittil i sesongen. Hun startet sesongen med ni scoringer i første cupkamp, og fulgte opp med fem mot Gjerpen.

– Jeg var ikke klar over det, men det er gøy. Jeg håper det blir enda flere mål denne sesongen, enn i forrige.

Hennes første sesong i klubben ga 73 mål på 39 kamper. Målmessig har hun hatt en god start på denne sesongen. I de 8 første kampene har det allerede blitt 27 mål.

Etter at Larvik hadde hatt den beste sesongstarten på åtte år, var det stopp i NM mot Tertnes – som for første gang slo ut Larvik av NM. De ti tidligere møtene i turneringen hadde endt med Larvik-seier. I den 11. ble det altså Tertnes’ tur. Heldigvis kommer Tertnes tilbake allerede på søndag til seriekamp, og da kan Larvik få sin revansje.

Charlotte Iversen. Foto: Svein André Svendsen

– Vi startet godt i NM-kampen, men vi mistet attituden vår. Den er det viktig at vi finner tilbake til i søndagens seriekamp. Kommunikasjon og kroppsspråk blir viktig. Jeg vet at jeg kan bli bedre på det, sier Charlotte Iversen – som altså er siste tilskudd i 100-målsklubben i Larvik.

Det er et tett felt med spillere som har scoret 100 mål for klubben. To tidligere spillere endte på nøyaktig 100 nettkjenninger i den hvite drakta, Martine Wolff og Tamires Araujo.

64. Polina Gencheva 103
65. Martine Wolff 100
65. Tamires Araujo 100
65. Charlotte Iversen 100
68. Jenny Osnes Græsholt 95

Guro Ramberg spiller på samme posisjon, og skryter av samarbeidet de to har på høyrekanten.

– Vi er flinke både i treningshverdag og i kamp. Jeg føler meg veldig trygg med Charlie. Vi vil hverandres beste, og det gjør oss til et godt team på siden der. Hvis den ene ikke har dagen i kamp, unner man den andre spilletiden. Begge er flinke til det, og det gjør hverdagen bedre, synes Guro Ramberg.