Norges nye stjerneskudd – Larvik

Norges nye stjerneskudd

Norge tok kommandoen i semifinalen i World Cup i Århus fra start og vant komfortabelt 19-24.

Godt forsvarsspill, kontringer og ”hissige” spillere i angrep var oppskriften på Norges 15-9-ledelse til pause.
De danske jentene laget imidlertid fem mål på rad før de norske jentene våknet i 2.omgang.
Det gikk hele 11 minutter før Norge scoret sitt første.
Så startet Norge på alle sylindrene og jentenes 8.seier på rad over Danmark var et faktum.

– Jeg er stålende fornøyd, men utrolig sliten smiler debutant Nora Mørk. Det viktigste er at vi får revansje mot Romania i morgen tillegger hun kjapt.

– Nora var Norges beste utespiller i dag konkluderer Larviktrener Karl Erik Bøhn.

Også Gro Hammerseng var imponert over 19 år gamle Nora.
– Hun spiller som hun har vært med i årevis, sier Norges kaptein.