Larvik-seier i Bergen – Larvik

Larvik-seier i Bergen

Larvik Håndballklubb vant 23-18 over Tertnes da de gjestet Haukelandshallen i Bergen onsdag kveld.

Sanna Solberg var endelig tilbake på banen for Larvik noen minutter før pause og markerte det med å score et mål like før sidebytte, da hun fastsatte pauseresultatet til 14-8.

2. omgang ble ganske målfattig, med ti scoringer til hjemmelaget og gjestene stoppet på ni. I den omgangen skrumpet Larviks ledelse fra 16-8 til 16-14. Mellom Gro Hammerseng-Edins 17-14 og Linn-Kristin Riegelhuth Korens 18-14 gikk det ni minutter uten at noen av lagene scoret.

Tertnes var to mål bak igjen så sent som på stillingen 18-20 fire minutter før slutt, men så fikk de ikke flere baller bak Larviks keeper.

Lørdag er det klart for ny kamp i Champions League. Team Esbjerg kommer til Larvik når lagene tar fatt på siste halvdel av gruppespillet.

Larviks målscorere: Amanda Kurtović 7 (2), Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4 (2), Thea Mørk 3, Gro Hammerseng-Edin 2, Kristine Breistøl 2, Sanna Solberg 2, Sandra Toft Galsgaard 1, Marit Malm Frafjord 1, Alina Wojtas 1.