J18 klar for Lerøyserien! – Larvik

J18 klar for Lerøyserien!

Med to seirer er Larvik Håndballklubbs J18-lag klar for den landsomfattende serien.

Den første kampen mot Årstad ble en transportetappe, mot et til tider svakt Årstad-lag. Larvik-jentene ledet 21-6 til pause og vant 35-15 til slutt.

Alle spillerne kom på scoringslisten og i målet sto en god Ida Walin. Toppscorer for Larvik var Jenny Borch Jenssen med 6 mål.

I kamp to var det Nordstrand som sto på den andre banehalvdelen. Etter 2-2 etter to minutter, føyk Larvik-jentene fra, med gnistrende kontra og angrepsspill.

Hele 22 mål er absolutt godkjent. 14 mål bakover var noen for mye, så etter en god pauseprat, hevet jentene forsvaret. 39-22 ble sluttresultatet.

Jenny Borch Jenssen var igjen toppscorer med 11 mål på 11 skudd! Martine Tveter fulgte rett etter, med 10 mål.

Jentene har klart det første målet for sesongen, og det uten å trene en hel gang sammen som et lag. Meget imponerende!