Seier i Fjellhammer Elite Cup – Larvik

Seier i Fjellhammer Elite Cup

Vi er ubeseiret i treningskampene, nå venter Kragerø i NM, før seriestart 1. september

Forrige helg var det Fjellhammer Elite cup som sto på planen. Seks gode lag fordelt i to puljer. Vår pulje bestod av Fredrikstad og Molde. Mens Sola, Follo og Oppsal var i den andre pulja.

Torsdag reiste vi inn for å møte Fredrikstad. Laget fra Østfold har mistet en del sentrale spillere, deriblant Julie Hulleberg til oss. Men de har signert noen gode spillere, så man er spent på hvordan denne sesongen vil gå for fjorårets overraskelse lag.

Kampen startet ikke bra for vår del, allerede etter 10 min måtte vi ta en timeout for å stramme opp jentene. Da lå vi under 8-3, og hverken forsvar/målvaktsspill eller angrepsspill var slik vi ønsket oss. Noe skjedde med jentene etter timeouten, for de siste 20 min av omgangen vant vi 15-4. Og kunne gå til pause med en 18-12 ledelse. Mange sto frem, Andrea Rønning spilte meget bra, samt at Lea Løkke Øwre fortsatte det gode spillet hun hadde mot Sola.

Andre omgangen svingte voldsomt, vi slapp Fredrikstad inn igjen i kampen. Og etter 15 min av 2 omgang så var det plutselig likt 20-20, men derfra og ut kontrollerte vi kampen. Og det ble seier 28-25. En kamp vi ikke var så veldig fornøyde med, ikke slik vi ønsker å fremstå. Altfor nølende begge veier, og lite stemte. Likevel vinner vi noenlunde kontrollert og ser at vi har mye å gå på.

Kamp nummer to var lørdag formiddag. Her skulle vi møte Molde. Molde har rustet seg kraftig opp foran denne sesongen, og det vil helt garantert være et lag som vil kjempe om medaljene denne sesongen.

I denne kampen var vi ordentlig på fra start, masse gode taklinger, gode ankomster og masse flotte angrespill. Maja Furu Sæteren var i godt slag og bombet inn mange mål.

Etter to gode omganger (det svinget selvfølgelig en del her også) så kunne vi strekke hendene litt ekstra i været for at vi vant 33-25. En meget sterk seier mot et veldig godt lag fra Molde.

Seieren gjorde at vi vant pulja, og skulle spille finale dagen etter mot Oppsal.

Etter kampen gikk turen til Thon hotel Snø. Et fantastisk flott hotell, som bare er halvannet år gammel. Det ble tid til litt avslapning og vi fortsatte våre presentasjoner av hver spiller for hverandre. En prosess vi begynte på i Danmark, som vår mentale ressurs Hans Trygve Kristiansen har satt i gang for oss. En veldig fin seanse ble det.

Finalen mot Oppsal ble til tider en enveiskjøring. Spesielt angrepsspillet vårt satt meget godt i denne kampen. Etter 30 min spill hadde vi scoret 21 mål, og da vi kun slapp inn 12 bakover så var mye avgjort allerede her.  Igjen var Maja Furu Sæteren sentral, Heidi Løke hadde sin beste kamp i helga. Julie Hulleberg viste hva som bor i henne, og Guro Ramberg var skikkelig god i hele helga. Det begynner virkelig å sprudle fra Halsejenta vår.

Andre omgangen var veldig opp og ned, vi slapp Oppsal litt inn i kampen de første minuttene av 2 omg, men farlig ble det aldri. Seier 35-25 og vi gikk da seirende ut av Fjellhammer Elite cup.

Ubeseiret i treningskampene skal vi si oss fornøyde med, det deles ikke ut noen poeng eller stilpoeng. Vi ser at vi har mye å jobbe med, men det er vel slik det skal være:) Uansett gleder vi oss til første seriekamp 1 sept mot Ravens. Kjøp billetter her