Helgetur og dobbeltkamp for våre rekruttjenter – Larvik
Jentene foran Hetlandshallen. Foto: Annette Tveter

Helgetur og dobbeltkamp for våre rekruttjenter

Under helgen som var, spilte våre rekrutter (Larvik Turn) dobbeltkamp i 2. divisjon i Rogaland. To innholdsrike kamper, en overnatting på hotell og en haug timer på buss rikere

Det ble en helg med interessante resultater. I den første av kampene endte det med seier 37-33, etter et jevnt oppgjør mot Hinna i Hetlandshallen. Jentene viste god laginnsats, og flere spillere utmerket seg med sterke prestasjoner, inkludert både forsvar og angrep. Til tross for noen tøffe perioder i kampen, klarte laget å holde hodet kaldt og sikre seieren. Trener Annette Tveter oppsummerer lørdagen slik: I kampen mot Hinna spiller vi en meget god 1. omgang med høyt tempo og bra angrepsspill, hvor vi leder 25-16 til pause. Vi sliter litt med å holde trykket oppe i 2. omg, og slipper de litt inn i kampen. Likevel holder vi unna og vinner med fire.

I helgens andre kampe møtte de sterk motstand i hjemmelaget Stavanger, og det endte med et tolvmålstap i Stavanger Idrettshall. Annette har dette å si om søndagen: På søndag mot Stavanger er vi ikke på i 1. omgang. Vi får ikke forsvars- og keeperspill til å sitte, og ligger under med 11 mål til pause. I pausen blir vi enige om å spille vårt spill og jobbe med egne mål. Det klarer vi til en viss grad. På tross av stygge sifre, ser vi likevel at det er litt å jobbe videre med. Vi tar med oss nyttig erfaring og ser frem til nye kamper.