Rekruttjentene klare for kvartfinale i NM J20 – Larvik
Larvik-rekruttene er klar for kvartfinale i NM junior. Foto: Svein André Svendsen

Rekruttjentene klare for kvartfinale i NM J20

De siste to årene har vi vunnet NM J20, og vi er ett steg nærmere i år, etter å ha nedstablet Flint i lokaloppgjøret i Jotron Arena, fredag kveld.

En fin uke for Larvik Håndballklubb! Våre rekruttjenter fulgte opp A-laget sin seier på onsdag, ved å slå Flint og kvalifisere seg til kvartfinalen i NM J20. Vi har nå to lag klare for kvartfinalene i NM! Trener Annette Tveter hadde følgende å si om seieren i Jotron Arena, fredag kveld.

I dagens kamp mot Flint Tønsberg var jentene på fra start. Vi satte et solid forsvar og kjørte høyt tempo både i ankomst og angrep. Vi fikk mange gode sjanser ved å ha godt samspill! Det var veldig gledelig og gøy å se responsen fra jentene. Etter halvspilt omgang ledet vi med 10 mål, noe som selvfølgelig er veldig bra. I tillegg hadde vi godt forsvars- og målvaktsspill, noe som ledet til at vi gikk til pause med 22-9 ledelse.

I pausen avtaler vi at vi skal fortsette og jobbe og holde høyt tempo i 2. omgang. Ved en slik ledelse, kan det være krevende å holde fokus ut kampen, og slippe motstanderen inn i kampen igjen. Det syns jeg jentene klarer i store deler av omgangen. De skal ha honnør for nettopp det å holde fokus og jobbe hardt hele kampen. Dette laget har mange spennende, unge spillere og et meget godt samspill. Vi ser frem til kvartfinale i NM, og er klare for å gi 100 %, for å gå videre i NM J20.

Sluttresultatet ble til slutt 43-22