Rekruttene fosset gjennom LERØY-kvalifiseringen! – Larvik

Rekruttene fosset gjennom LERØY-kvalifiseringen!

Våre jenter var ubeseiret før denne LERØY-kvalifiseringsrunden, og med en fin seier over Rival fra Haugesund, er våre jenter kvalifisert til hovedrunden i LERØY-serien.

LERØY-serien er en nasjonal serie for jenter og gutter 18 år. Les mer om LERØY-serien her

Som vinner av LERØY-serien i fjor, er det alltid spennende å gå inn i kvalifiseringen, der de andre lagene kanskje forventer mye mer av oss som klubb, og er skarpere når de skal spille mot tittelforsvareren. Larvik J18 har blitt laget å slå i årets LERØY-serie, men ingen har klart det så langt.

Annette Tveter, som er inne i sin andre sesong som rekruttrener i Larvik Håndballklubb, har følgende å si om kampen mot RIval, og kvalifiseringen i sin helhet. Søndag spilte vi siste kamp i Lerøy kvaliken mot Rival. Det ble en grei seier hvor vi vinner med 37-15. Vi hadde som mål for kampen å jobbe med forsvar og kontringsspill. Jentene løste dette bra, spesielt er vi fornøyde med kontringsspillet. I tillegg til dette, fikk vi jobbet med ulike formasjoner i løpet av kampen.
Etter kvalik står vi som puljevinner og er fornøyde så langt. Nå blir det spennende og følge med på hvordan puljene blir i årets Lerøy serie.
Som lag vil vi nå sette oss mål for Lerøy og bli enige om hva som må til for å nå disse.