Larvik Håndballskole 2022

Larvik Håndballklubb har igjen gleden av å invitere til vår sommersuksess Larvik Håndballskole. En uke i sommer hvor det blir mye håndball, men også tid til andre sosiale aktiviteter utenfor håndballbanen.

Når arrangeres dette?
Håndballskolen 2022 arrangeres i uke 25, mandag 20.juni til fredag 24.juni.

Hvor og hvordan?

Håndballskolen vil foregå rundt omkring i hallene i Larvik, med byens storstue Jotron Arena som hovedbase. I løpet av Håndballskolen skal vi ha 7 håndballøkter.

Hvem kan delta?
Jenter i alderen 10-16 år, født 2005-2011

Instruktører
Spillerne i Larvik Håndballklubb stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen.

Pris:

3950,- alle dager med overnatting.

Bruk rabattkode EARLYBIRD for å få redusert pris på disse plassene.

Dersom det er noen spørsmål vedrørende betaling ta kontakt på vår mail: handballskole@larvikhk.no

Smittevern

Arrangementet følger de enhver tid gjeldende standarder og retningslinjer om smittevern. På grunn av Covid-19 situasjonen ber vi om forståelse for om disse reglene på kort tid endres. Ingen deltagere som har hatt symptomer på eller vært i nærkontakt med personer med symptomer på Covid-19 siste 14 dager før håndballskoleuka kan delta. Dette inkluderer luftveissymptomer som hoste, feber, tungpusthet og gjelder også foresatt som deltar i løpet av dagen. En egenerklæring vil måtte signeres ved ankomst og en gjennomgang av smittevernregler vil bli gjennomgått på starten av dagen.

Sikkerhet er alltid høyeste prioritet og vi er svært nøye på at alle følger våre sikkerhetsregler og regler for smittevern.

Det er viktig for oss at alle deltakere innretter seg etter våre regler og gitte instrukser. Dersom deltagere eller foresatte får symptomer i løpet av arrangementet må man forlate stedet så fort som mulig.  Dersom man får symptomer i etterkant av campdagen ber vi om at kontaktpersoner varsles øyeblikkelig slik at man får gitt beskjed til samtlige deltagere.