Larvik Håndballskole 2020
Larvik Håndballklubb har igjen gleden av å invitere til vår sommersuksess Larvik Håndballskole. Dette blir den 23. utgaven av det vi kaller sommerens vakreste eventyr i Larvik.

Når arrangeres dette?
I 2020 arrangeres Håndballskolen i uke 26: Mandag 22. juni til fredag 26. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

Hvem kan delta?
Jenter i alderen 10-16 år, født 2004-2010

Hvor og hvordan?
Vi starter opp mandag formiddag og avslutter uken fredag formiddag. Håndballskolen vil foregå rundt omkring i hallene i Larvik, med byens storstue Boligmappa Arena Larvik som hovedbase. I løpet av Håndballskolen skal vi ha 7 håndballøkter. I tillegg blir det diverse sosiale aktiviteter utenfor håndballbanen. Blant annet en miniutgave av Mesternes Mester – Karoline Dyhre Breivang og Larvik spillere står for opplegget.

WOW
Wishing Others Well, dette er et konsept som vi har brukt de siste årene på håndballskolen og som vi har hatt super suksess med. Dette er i samarbeid med Anja Hammerseng Edin og Fearless mind gruppen. Hovedfokuset vårt er å skape trygghet rundt håndballskolen og barna samt det å bidra med seriøs oppmuntring. Oppmuntring er tenkning, holdning og handling som har en positiv effekt. Vi vil lære barna å bli kjent med konseptet og praktisere dette under håndballuken. 

Instruktører
Spillerne i Larvik Håndballklubb stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen. Det vil også dukke opp kjente fjes under håndballuken.

Priser
Deltakeravgift: Kr 3.950,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, 4 måltider pr. dag, alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte og diplom.

Uten overnatting: Kr 2.950,-
Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ. Tilbakemeldinger og erfaringer fra foreldre er at det er en fordel.