Håndballskole 2024 – Larvik

Larvik Håndballskole 2024

Larvik Håndballklubb har igjen gleden av å invitere til vår sommersuksess Larvik Håndballskole. En uke i sommer hvor det blir mye håndball, men også tid til andre sosiale aktiviteter utenfor håndballbanen.

Når arrangeres dette?
Håndballskolen 2024 arrangeres i uke 26, mandag 24.juni til fredag 28.juni.

Hvor og hvordan?

Håndballskolen vil foregå rundt omkring i hallene i Larvik, med byens storstue Jotron Arena som hovedbase.

Hvem kan delta?
Jenter i alderen 10-16 år

Instruktører
Spillerne i Larvik Håndballklubb stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen. Det er mulig det dukker opp gjesteinstruktører. Mere info om dette kommer.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. NB! Dersom du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen, skriver du det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet. Vi bor på Mesterfjellet skole som er i gangavstand til Jotron Arena.

Priser
Deltakeravgift: Kr 3.950,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, 4 måltider pr. dag, alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte og diplom.

Uten overnatting: Kr 3250,-
Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ. Tilbakemeldinger og erfaringer fra foreldre er at det er en fordel.

Avbestilling
Dersom en deltaker må trekke seg før Håndballskolen starter, vil vi måtte beholde kr 500,- i administrasjonsgebyr.

T-skjorter
Str. XS-XL. T-skjortene er unisex i størrelse.

Mobil

Klart du kan ha den med, men på Håndballskolen kommer det til å bli strengere når det gjelder bruk av mobil, vi skal ha faste tider på når mobilen kan brukes, og foreldrene kan kun ringe til faste tider.  Leder av Håndballskolen kan kontaktes døgnet rundt. Mer info kommer i mail før oppstart

Ofte besvarte spørsmål

Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via denne nettsiden. Vi benytter billettsystemet TicketCo og du betaler her.

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
– Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?
– Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Hva skjer hvis jeg blir syk eller skadet?
– Dersom du blir syk eller skadet rett før Håndballskolen starter får du pengene tilbake (minus kr 500,- i administrasjonsgebyr) mot fremvist legeattest. Blir du syk/skadet etter at oppholdet har startet får du ikke refundert penger.

Er det mulig med søskenmoderasjon?

Ved påmelding av søsken gis 50% rabatt fra søsken nummer 2.
Send en mail til handballskole@larvikhk.no dersom dere ønsker søskenrabatt.

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
-Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Kontaktinfo: post@larvikhk.no

Meld deg på her!