Spilte inn låt som et avbrekk i oppkjøringen – Larvik

Spilte inn låt som et avbrekk i oppkjøringen

Midt i oppkjøringen til Flint-kampen søndag byttet tre av Larvik-jentene ut ball og klister med hodetelefoner og nystemte struper.

Noen Larvik-gutter, blant annet Bård Helgeland fra Briskeby, har tatt utgangspunkt i Rick Astleys hit fra 1987, «Never Gonna Give You Up» og laget en ny låt til Larvik Håndballklubb.

– De har laget en norsk tekst i forhold til klubben vår, at vi aldri skal gi opp. Det handler om en supporter som ikke gir opp, men som følger opp og støtter laget hele veien når vi bygger opp en klubb på nytt igjen. Teksten er veldig bra og låta er jo fengende fra før av. Det er en kjent låt og det blir ikke en typisk håndballsang, sier Larvik-trener Lars Wallin Andresen.

Det var etter seieren i treningskampen mot Gjerpen mandag at Alma Hasanić Grizović, Lena Løwe og Monica Ingri og treneren tok en tur i studio og fikk lov til å synge inn refreng og kor på låta.

– Jentene fikk mye skryt, for de var veldig flinke og sang veldig bra. Vi brukte ikke så lang tid som jeg fryktet. Jeg vet ikke helt når låta blir klar, men vi håper å kunne spille den i hallen på søndag, sier Andresen.

Han synes det er litt artig å gjøre noen sånne ting også, slik at det ikke bare er håndball og trening hele tiden. Det er fint at noen av jentene kan være med på slike oppdrag.

Den nye Larvik Håndballklubb-låta dukker opp på Spotify etter hvert og senere er planen å spille inn musikkvideo.

– Det har vært et fint avbrekk i oppkjøringen til Flint-kampen søndag, der det er gratis inngang for alle i Boligmappa Arena Larvik søndag 8. desember kl. 16.00. Det er siste hjemmekamp i år, før jentene avslutter året med to bortekamper.