– Fikk ikke ut det vi hadde trent på – Larvik
Tirill Mørch (t.v.), Trine Bronsta og Tonje Berglie. Foto: Svein André Svendsen

– Fikk ikke ut det vi hadde trent på

Larvik har hatt fokus på forsvarsspill i desember, men klarte ikke å få ut det de hadde trent på i treningskampen mot Gjerpen onsdag formiddag.

Kampen var jevnspilt hele tiden, men gjestene lå et par mål foran gjennom 2. omgang. Larvik tapte 28-30 etter å ha ledet 15-14 til pause.

Gjerpen rykket ned til 1. divisjon etter forrige sesong og ligger på 6. plass etter fem seirer på ni kamper.

Det var gledelig at Tonje Berglie var tilbake på banen, men i likhet med de andre Larvik-jentene var hun ikke fornøyd etter kampen.

– Vi er ikke helt fornøyd med spillet vårt, spesielt intensiteten bakover. Vi har hatt fokus på det denne måneden, men klarte ikke å få det helt ut i dag. Vi hadde en lang prat etter kampen og må prøve å finne ut av hva som skal til for å få det mer ut i kamp, sier hun.

Innimellom fant hun noe å glede seg over i angrepet.

– I enkeltangrep klarte vi å spille noen gode angrep når vi først holder det i gang og gjør det vi skal. Vi viser at vi kan, men det er for kort og for sjelden, sier hun.

Kantspilleren synes det var deilig å være tilbake i kamp. Det har vært flere «vikarer» på plassen hennes mens hun har vært skadet, og i de neste månedene får vi også se Mia Vik Gabrielsen på utlån fra Flint på venstrekanten.

2021 starter med hjemmekamp mot Rælingen 6. januar.