– Stolt av laget – Larvik
Maja Furu Sæteren scorer ett av sine 12 mål mot Vipers. Foto: Svein André Svendsen

– Stolt av laget

Maja Furu Sæteren scoret 12 mål mot Vipers og Larvik-jentene gjorde en fantastisk innsats i Kristiansand. Vipers vant 32-29.

– Jeg er sykt stolt av laget i dag. Vi sto på og ga oss aldri. Tap med tre mål for Vipers er jeg veldig fornøyd med, sier Larviks toppscorer.

Det var en stor resultatforbedring fra 18-35 i hjemmekampen i serieåpningen.

– Det var en bra fremgang. Alle på laget spilte en bra kamp i dag og ga alt. Vi hadde noen feilpasninger og skudd vi kunne satt. Hadde alt gått veien kunne vi fort vært à jour med dem, mener Sæteren, som var fornøyd med 12 scoringer.

– Laget spilte seg til gode sjanser, og jeg fikk muligheten til å score mål. Jeg er fornøyd med egen innsats, men vil rose hele laget i dag.

Larvik var i ledelsen store deler av det første kvarteret i kampen, til 7-6. Til pause var Larvik kun fem bak, 13-18 – før de scoret flere enn hjemmelaget etter pause.

Med Heidi Løke ute av spill i fem uker, ble det mye ansvar allerede i første kamp i Larvik-trøya for nysignerte Tiril Birgitte Rosenberg.

– Både hun og Thea Bakås gjorde en veldig bra jobb og beveget seg fint inne på linja, så det var lett å se dem, sier Sæteren.

Tiril Birgitte Rosenberg scorte sitt første mål i eliteserien i debuten. Foto: Svein André Svendsen

Fakta fra kampen