Fartsfylt mot Molde i sluttspillet – Larvik
Ingrid Lauritzen. Foto: Svein André Svendsen

Fartsfylt mot Molde i sluttspillet

Onsdag starter sluttspillet, der Molde er Larviks motstander. De to lagene møttes også forrige gang Larvik var i sluttspill, i 2018/19.

Den gang åpnet Larvik hjemme med tap, men vant både i Molde og i den avgjørende kampen hjemme.

Nå åpner Larvik borte. Det spilles best av tre kamper, og det skal kåres en vinner i hver kamp. Kampen sendes på TV 2 Play.

– Vi gleder oss til kampen mot Molde! Det kommer til å bli en fartsfylt håndballkamp fordi begge lag er glade i å kjøre tempo. Vi må være obs på samarbeidet mellom Obaidli-søstrene. Vi er klare for en skikkelig fight, lover Ingrid Lauritzen.

Hun er en av 13 spillere i dagens elitestall som ikke har deltatt i sluttspill tidligere.

Larvik er i sitt første sluttspill på fire sesonger. Kuriøst nok er det ingen som deltok i sluttspillet for Larvik den gang som skal spille for Larvik i sluttspillet denne sesongen.

Kun Guro Ramberg er igjen i klubben av spillerne fra den gang. Hun er i opptrening etter skade, og har forlenget kontrakten med klubben.

Det ble ikke arrangert sluttspill i 2019/20 og 2020/21 på grunn av pandemien. Forrige sesong var Larvik i playoff for å unngå kvalifisering, men nå er det igjen tid for sluttspill.

Klubben nådde målsettingen om å komme blant de seks beste lagene i serien, da det ble 5. plass denne sesongen.

Etter at de tre øverste lagene fra seriespillet hadde valgt sine motstandere i sluttspillet, sto Molde igjen med Larvik som motstander.