Månedens spiller for september – Larvik
Sara Berg mottar sjekken fra Skagerrak Sparebank, flankert av Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Jan Erling Kvisvik og Lokalbanksjef i Larvik, Nina Fevik. Foto: Svein André Svendsen

Månedens spiller for september

Sammen med Skagerrak Sparebank gir vi hver måned 5000kr til spilleren som blir stemt frem som månedens spiller. Spilleren velger selv hvem som skal motta 5000kr, en veldedighetsorganisasjon eller en lokal breddeklubb.


Vi er stolte av å kunngjøre at Sara har blitt stemt fram som månedens spiller for september av våre fantastiske supportere! Sara har i september levert enestående prestasjoner gjennom hele måneden, og hennes innsats på banen har vært uvurderlig for laget vårt. Med sin imponerende målteft har hun vært en avgjørende spiller i flere av kampene. Hennes energi og vinnervilje smitter over på resten av laget.

Sara har valgt å gi 5000kr til Minigull.

Minigull er et lag med 8 spillere/jenter i barne- og ungdomsskolealder. Dette er et tilbud for barn og ungdom som ikke helt finner sin plass i ordinære aldersbestemte lag, gjennom behov for tilrettelagt trening, barn som sliter med sosial angst eller lignende. Jentene har nå spilt sammen i flere år. En slik støtte fra dere og Sara betyr at vi kan delta på enda flere cuper og sosiale tilstelninger! Helt fantastisk. Vi setter utrolig stor pris på at Sara tenkte på oss, og er veldig takknemlige for dette, sier styreleder i Askøy Håndballklubb, Julie Fromreide.

Minigull er kanskje ukjent for mange i Larvik, og Sara begrunner sitt valg med følgende refleksjoner: Jeg har selv fått oppleve gleden av å drive lagidrett og jeg mener det skal være en selvfølge at alle barn skal få den samme muligheten . Når jeg nå fikk gi et bidrag, ønsket jeg å gi til noen som trenger litt mer tilrettelegging. Jeg er selv nyutdannet vernepleier og har et stort hjerte for disse fine menneskene. Ekstra stas å få gi til Gullaget til Askøy som er min hjemplass. Tusen takk til alle som stemte på meg i september!

Avstemmingen for månedens spiller i oktober er allerede godt i gang. Avgi din stemme her, til den du synes fortjener å få 5000kr til å gi til en breddeklubb eller en veldedighetsorganisasjon