Nye kontrakter signert – Larvik

Nye kontrakter signert

Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Alma Hasanić Grizović, Amanda Kurtović, Karoline Dyhre Breivang og Tine Stange har den siste tiden i tur og orden signert ny kontrakt med Larvik Håndballklubb.

Det ble opplyst på tirsdagens årsmøte i Larvik Håndballklubb.

Jenny Osnes Græsholt har valgt ikke å signere ny avtale med klubben. Det kommer en ny spiller inn i stallen i løpet av kort tid.

– Vi er veldig fornøyd med stallen for neste sesong. Linn-Kristin Riegelhuth Koren kommer tilbake for fullt, og hvis alt går som det skal med opptrening er Alina Wojtas også klar til sesongstart. Det er en fin kombinasjon av rutine og unge spillere, sier daglig leder Per Christian Andersen.

Nå har alle spillerne kontrakter som utløper etter neste sesong. Hva gjør det med dynamikken i spillerstallen at alle spillerne har kontrakter som går ut samtidig, og ikke som tidligere at det fordeles over to-tre år?

– Det er en utfordring for klubben. Det betyr i praksis at vi må starte kontraktsforhandlinger veldig tidlig, sier han.

På grunn av økonomisk straff etter underskuddet i regnskapet for 2014 får Larvik HK kun lov til å tegne ettårskontrakter, som må godkjennes av NHF, inntil videre. Klubben ønsker nå å få avklart når de igjen kan begynne å tenke mer langsiktig.