Folkets kamp 2023 – Larvik

Bli med Larvik Håndballklubb på Folkets Kamp 2023!

Larvik Håndballklubb, sammen med sine partnere, tilbyr alle fri inngang til oppgjøret mellom Larvik Håndballklubb og Byåsen i Jotron Arena søndag 18.november klokken 16:15. Kampen er også en TV-sendt kamp, så her håper vi hele Larvik vil skape en fantastisk ramme rundt den tv-sendte kampen.

Det vil også være en konkurranse hvor beste heiagjeng skal kåres. Ta derfor med laget ditt, og skap en skikkelig fest. Vi stiller med en jury som skal i løpet av kampen stemme frem et vinnende lag. Den som stikker av med premien får en pizzakveld med elitelaget. Før pizzakvelden så ser dere på oss trene i Jotron Arena.

Hent ut din gratisbillett her.

Du som privatperson eller din bedrift kan være med og skape en fantastisk opplevelse! Vi har tre signerte spillerdrakter, og alle privatpersoner som er med og bidrar, er med i trekningen av disse! 

Alle firmaer som bidrar med over 15 kroner – og er med i trekningen av digital profilering til en verdi av 15.000,- eller 20.000,-. Vi håper å få med som mange som mulig. Sammen skal vi lage årets håndballfest i Larvik!


Velkommen på kamp!