Larvik-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport – Larvik
Maja Furu Sæteren. Foto: Svein André Svendsen

Larvik-Molde Elite, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Kamprapport

Larvik Håndballklubb hadde invitert inn publikum gratis, og det ble rekordoppmøte for sesongen da Molde ble akkurat litt for sterke for hjemmelaget.

Molde vant til slutt 32-30.

– Det var en veldig tøff kamp, med mange mål. Det var kjipt at det ikke ble poeng i dag. Det var gøy at det var så fullt i hallen. Da hadde det vært ekstra gøy å ta poeng, men sånn er det, oppsummerer Maja Furu Sæteren.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom kampen. Det sto likt på 16-16 drøyt tre minutter før pause. Ved sidebytte var Molde et par mål foran, en avstand det også endte med til slutt – etter at gjestene også hadde hatt en fire måls ledelse i løpet av omgangen.

– Vi må stå tettere sammen bak, så vi får løpt enda flere kontringer. Det skal vi gjøre bedre til neste kamp – og da skal vi ta poeng, sier Sæteren.

Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Fem dager etter rekruttlandslagets kamp i Larvik var Thale Deila og Mona Obaidli tilbake i arenaen, denne gang for eliteseriekamp.

Lørdag var det 1111 tilskuere på rekruttlandskampen. Torsdag hadde Larvik Håndballklubb invitert inn alle gratis, til folkets kamp. Da benyttet 877 tilskuere muligheten til å se første oppgjør der tidligere Larvik-trener tok med seg Molde til hans tidligere hjemmearena.

For hver tilskuer fikk Larvik 491 kroner i støtte av sponsorer og tilskuere, til sammen 430 607 kroner!

Emma Skinnehaugens tvillingsøster Elise Skinnhaugen spiller for Molde. Sistnevnte ble kampens toppscorer sammen med Larviks Guro Ramberg, begge med åtte scoringer.