Tre seirer på rad! – Larvik

Tre seirer på rad!

En sterk borteseier 30-29 over femteplasserte Fana i Bergen, ga for første gang under Eirik Haugdals ledelse tre seirer på rad for Larvik!

Dermed klatret laget også opp på sluttspillplass, poenget foran Byåsen, som også har spilt 19 kamper så langt i eliteserien.

Fana var flere ganger tre mål foran Larvik før pause, men Larvik startet ferden mot seier med utlikning til 15-15 etter pause.

Gjestene var helt oppe i fem måls ledelse, da Tirill Mørch la på til 26-21 etter 17 minutters spill i 2. omgang.

Men da de skulle sikre forspranget, spiste Fana seg mer og mer innpå. Til slutt ble det like spennende som i hjemmekampen. Fana utliknet med kun minuttet igjen å spille.

Emma Skinnehaugen sørget for det forløsende målet, men Fana hadde seks sekunder på å score. I likhet med Larvik tok hjemmelaget timeout for å planlegge det siste angrepet, men Larvik klarte å avverge Fanas forsøk og sikret dermed to viktige poeng i Vestlandets hovedstad.

Guro Ramberg endte som kampens beste spiller for andre gang på en uke. Halse-jenta sørget for ni scoringer i Bergen.

20-åringen rundet 200 mål i Larvik-drakta mot Aker. Søndag passerte hun 214 scoringer i rødt og hvitt. Dermed tar Guro Ramberg steget inn blant de 40 Larvik-spillerne som har scoret flest mål for Larvik Håndballklubb, siden stiftelsen for over 30 år siden.

Fakta fra kampen finner du her

Det som skulle vært en full serierunde søndag, ble i løpet av helgen halvert – etter smitteutbrudd i Oppsal, Sola og Byåsen. Viktige kamper som Flint–Oppsal i nedrykksstriden og Byåsen–Tertnes på plassene bak Larvik er blant oppgjørene som måtte utsettes.

Etter landslagspausen gjenstår sju kamper av sesongen for Larvik. Kampene er planlagt slik: