– Ekstra gøy med lokaloppgjør – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

– Ekstra gøy med lokaloppgjør

Larvik ligger ett poeng foran Flint, som har spilt tre kamper mer enn Vestfold-kollegaen. Det er duket for et viktig og spennende lokaloppgjør onsdag kveld.

– Vi gleder oss veldig til å spille kamp igjen. Ekstra gøy blir det med lokaloppgjør og jeg har trua på at det blir en tøff kamp hvor begge lagene kommer til å kjempe hardt, sier Guro Ramberg.

Etter mange corona-utsatte kamper for flere lag, er det veldig ujevnt kampantall på tabellen, for de forskjellige lagene.

– Det har jo vært mye usikkerhet ved at vi har hatt mange utsatte kamper, men vi gleder oss bare til å spille kamp og fighte for poeng. Vi ønsker å stå tøft i forsvar og løpe på dem. Så dette kan bli en fartsfylt kamp, håper Larviks raske kantspiller.

Foran onsdagens serierunde har Larvik kun spilt 13 kamper. Det er færrest av lagene på nederste halvdel av tabellen, og klubben har enda ikke møtt alle de andre lagene. Det skjer først når Ravens er motstander i den utsatte kampen 9. februar.

I øyeblikket ligger Larvik på 12. plass, under nedrykksstreken. Bak seg har de Flint, med 16 spilte kamper, og Follo, med 15.

Oppsal ligger på plassen over Larvik, på nederste kvalifiseringsplass. De har like mange poeng som Larvik, men har spilt 16 kamper.

Med det skjeve kampantallet, skiller det i øyeblikket åtte poeng fra Byåsen på 6. plass ned til Flint på 13. plass.