Knallgod følelse med to poeng! – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

Knallgod følelse med to poeng!

Om ikke spillet satt som det skulle i hele kampen, var det uansett en knallgod følelse å ta to poeng i Tønsberg onsdag kveld for Larvik-jentene.

Flint ble slått 26-22 og Larvik tok steget over nedrykksstreken.

Larvik lå under 1-5, men da fikk Larvik taket på kampen. Redningene kom og scoringene satt. Emma Skinnehaugens 50. scoring for Larvik var reduseringen til 4-6 og ble samtidig hennes mål nummer 300 i karrieren.

Esmeralda Fetahovic. Foto: Svein André Svendsen

Esmeralda Fetahovic fikk sin debut for Larvik Håndballklubb. Hun hadde blandede følelser etter kampen.

– Jeg har ikke stått i mål på over et år, så det var veldig deilig da jeg fikk noen redninger. Da kunne jeg slappe jeg litt av og fokusere på resten av kampen. Det viktigste i dag var at vi vant. I 2. omgang satt ikke alt som det skulle, og som målvakt ville jeg gjerne ha tatt flere skudd, sier hun, men slår likevel fast:

– Jeg elsker å vinne,  det er så herlig! Nå blir det viktig å ta alle poengene vi kan, det kommer mange viktige kamper fremover, sier debutanten.

Dette er de kommende kampene

Alle onsdagens fem kamper ble spilt som oppsatt, så er det bare å krysse fingrene for helgens serierunde, og håpe på mange tilskuere i Jotron Arena, nå som det ikke lenger er noen begrensninger på antall tilskuere.

Andrea Rønning ble kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Fakta fra kampen finner du her

Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen