Tre lag på 12 poeng – Larvik
Eriik Haugdal (t.v.), Thomas Bråthen og Andrea Rønning. Foto: Svein André Svendsen

Tre lag på 12 poeng

På de tre kvalifiseringsplassene ligger det nå tre lag på 12 poeng. Jevnere kan det ikke bli. Søndag møtes to av dem, når Larvik drar til Fredrikstad.

Da Larvik hadde Fredrikstad på besøk i oktober, ble det hjemmeseier 25-21.

Det er fire poeng opp til Aker, som i øyeblikket innehar siste sluttspillplass – og det er også fire poeng ned til Oppsal, som i øyeblikket ligger øverst av lagene på nedrykksplass.

– Jeg tror det blir en fartsfylt og spennende kamp mot Fredrikstad på søndag. Vi er inne i en periode med mange kamper, så det er viktig at vi møter opp med fysikk og intensitet. Jeg håper at vi kan ta med oss forsvarsspillet vi hadde mot Tertnes slik at vi kan kjøre på fremover, sier Andrea Rønning.

Det blir første gang trener Eirik Haugdal, spiller Andrea Rønning og spillerassistent Thomas Bråthen drar til kamp mot Fredrikstad etter at de byttet klubb til Larvik foran denne sesongen.

– Selvfølgelig er det litt spesielt å reise tilbake over fjorden for å møte gamle lagvenninner, men jeg gleder også veldig til å trykke til og gi litt bank, kommenterer hun.

Ifølge Fredrikstad Blad fredag, er det blytunge dager for FBK. Sportslig sett går ingenting etter planen og styrelederen bekrefter overfor avisa at klubben går mot et underskudd for 2021.