Uavgjort igjen mot Byåsen – Larvik
Emma Skinnehaugen. Foto: Svein André Svendsen

Uavgjort igjen mot Byåsen

Det er ingen lag Larvik har spilt oftere uavgjort mot enn Byåsen. En viktig kamp for begge lag ble det igjen poengdeling – 21-21.

Dette var niende gang lagene spilte uavgjort i en seriekamp. Begge lag var like skuffet etter kampen, og for Larvik-jentene føltes det som et tap.

I motsatt oppgjør i Trondheim var det Larvik som sikret uavgjort, mens i Larvik var det Byåsen som sikret uavgjort med scoring i sluttsekundene.

Larviks hovedtrener Eirik Haugdal var ikke med på onsdagens kamp. Før kampen var det en markering i forbindelse med at hans søster døde i forrige uke, og spillerne spilte med sørgebånd.

Larviks lagkaptein Emma Skinnehaugen følte seg helt tom etter kampen, i likhet med de andre Larvik-spillerne.

– Det er kjedelig å spille uavgjort mot Byåsen, men vi har hatt en veldig annerledes uke med andre utfordringer – og en del sykdom. Heldigvis er det ny kamp allerede søndag, så vi kan kanskje overraske litt der, sier hun.

Emma Skinnehaugen gjør scoringsmessig sin beste sesong i eliteserien noensinne. Hun hadde 60 mål på 24 kamper for Oppsal i 2019/20-sesongen. Etter tre mål mot Byåsen har hun nå 61 mål etter 21 kamper i Larvik-drakta.

Samtlige lag var i aksjon denne onsdagskvelden. Fredrikstad vant over Follo, og så jevnt som det er mellom lagene på den nederste halvdelen av tabellen, var det nok til å passere Larvik – som riktignok har en kamp mindre spilt.

Etter kveldens kamper er det også klart at Flint og Oppsal rykker ned sammen med Follo etter årets sesong.

Fakta fra kampen finner du her