Endelig seiersjubel! – Larvik
Foto: Svein André Svendsen

Endelig seiersjubel!

Larvik-jentene sto virkelig sammen som et lag mot Flint. Da det røynet på som mest i 2. omgang, på stillingen 20-20, sto jentene sammen og sørget for at det ble seier!

Flint er en av mange klubber som har sluttspill som årets målsetting. Gjestene ledet i åpningsminuttene, før Larvik tok over styringen i kampen.

Endelig står det to poeng bak Larvik på tabellen. Så mange poeng har ikke Larvik tatt i eliteserien siden 2019.

– Vi ledet bare med to mål da det gjensto fem minutter. Det var utrolig deilig at vi scoret fire mål og dro fra i de siste fem minuttene, synes Andrea Rønning, kåret til banens beste spiller mot Flint.

Det var ikke bare på banen det var positive takter søndag. 486 tilskuere er ny sesongrekord i Jotron Arena.

Forrige Larvik-seier i seriespill var 8. mars 2020, men det var i 1. divisjon da laget sikret opprykk tilbake til eliteserien. Forrige seier i eliteserien var 27. mars 2019.

– Det var veldig deilig å få første seier i Larvik-drakta for min del, men dette var viktig for klubben. Det er sykt deilig for klubben og Larvik by å få de to poengene her, sier Rønning, som scoret fem mål. Sammen med Tiril Merg sørget hun for 11 av Larviks mål i denne viktige kampen.

Det var flere spillere som sto frem i nabo-oppgjøret og sørget for at hjemmelaget fortsatt står med kun strake seirer mot Flint i Jotron Arena.

Guro Ramberg er nettopp tilbake etter skaden hun pådro seg nettopp mot Flint forrige sesong.

Trine Bronsta scoret to mål på straffe og står nå med 300 mål totalt i karrieren.

Andrea Rønning var utrolig godt fornøyd med å kunne bidra til Larvik-seier. Flint nærmet seg utover i 2. omgang og var likt på 20-20 drøyt kvarteret før slutt.

– Jeg føler at vi sto samlet som et lag gjennom hele kampen. Det hjelper oss mot slutten også, det er flere som tar ansvar i dag, og da blir det lettere. Vi hadde virkelig trua på det i dag. Vi har hatt en bra treningsuke og tok med oss den gode følelsen inn i kampen, sier hun.

Astrid Løke (t.v.), Tuva Muffetangen og Sofie Løwe. Foto: Svein André Svendsen

Det ble en perfekt helg for disse tre, Astrid Løke, Tuva Muffetangen og Sofie Løwe. Lørdag spilte de to kamper i Trondheim med J20 og gikk videre i junior-NM. Søndag ble det full pott i helgens kamper da alle gode ting ble tre mot Flint.

Fakta fra kampen finner du her