Folkets kamp – gratis inngang! – Larvik
Trine Bronsta. Foto: Svein André Svendsen

Folkets kamp – gratis inngang!

Bli med på årets enkleste dugnad – møt opp i hallen. Det er gratis inngang for alle, og for hver tilskuer som kommer, får klubben 491 kroner.

– Klubben har klart å samle inn 491 kr per tilskuer som kommer på kampen. Både næringslivet og privatpersoner i Larvik har vært med på å bidra til en så fantastisk sum, forklarer Trine Bronsta.

Uten bidragsyterne hadde vi ikke kunne gjennomføre gratiskampen for tilskuerne våre!

– Vi håper på minimum 1 000 tilskuere i Jotron Arena torsdag kl. 18.00. Vi oppfordrer derfor alle i Larvik og omegn til å ta turen og være med på å lage liv i hallen, sier hun.

Februar ble en suksessmåned for Larvik Håndballklubb. Klubben tok 10 av 12 poeng og gikk fra å ligge under nedrykksstreken til å klatre helt opp på sluttspillplass i løpet av seks kamper.

Mars blir like hektisk – om covid-19 ikke avlyser flere kamper. Det er planlagt seks kamper i mars måned også, og det starter med et gjensyn med tidligere Larvik-trener Tor Odvar Moen. Han kommer for første gang på besøk med sin nye klubb, Molde. 

– Vi er inne i en god periode, og har tatt med oss flere poeng etter mye bra håndball siste tiden. Vi ser resultater av de små detaljene som jobbes med på trening hver dag, opplyser Bronsta.

Molde er et godt lag med god fysikk, så det blir en ordentlig tøff hjemmekamp i Jotron Arena.

– Men vi er klare for å fighte og gleder oss til å kunne ha med den åttende spilleren i hallen på vår side, nemlig alle i publikum.

Sesongavslutningen er planlagt slik:
10.3. Molde (hjemme)
16.3. Byåsen (hjemme)
20.3. Storhamar
23.3. Vipers
26.3. Oppsal (hjemme)
30.3. Ravens (hjemme)
10.4. Follo