Har litt å revansjere – Larvik
Emma Skinnehaugen. Foto: Svein André Svendsen

Har litt å revansjere

Lørdag kommer en veldig viktig kamp for Larvik Håndballklubb. Oppsal kommer på besøk, og Larvik-spillerne har noe de vil revansjere.

Oppsal er allerede klar for nedrykk. Siste seier kom 20. oktober i fjor, men det har blitt flere uavgjorte kamper etter det.

Etter Byåsen, Tertnes og Vipers var Oslo-klubben den som hadde vært lengst i eliteserien av sesongens lag. Oppsal rykket opp i 2012 og spilte sin 10. sesong i eliteserien denne sesongen.

Slik kan du se håndball på TV neste sesong

– Jeg tror det blir en spennende og fartsfylt kamp. Vi har litt å revansjere etter bortekampen mot Oppsal. Vi skal gi gass og fortsette slik vi har spilt den siste tiden, sier Emma Skinnehaugen.

Hun kom til Larvik foran denne sesongen etter tre og en halv sesong i Oppsal.

Da Larvik opprinnelig skulle møte Oppsal tidligere i våres, kom det beskjed om endringer i klubben fra neste sesong.

Nordstrands Blad meldte 13. februar at hovedtrener Stian Bjermeland var ferdig i Oppsal etter denne sesongen. 21. februar presenterte Oppsal trenerteamet for kommende sesong, med Henrik Wilhelmsen som hovedtrener og Vigdis Holmeset som assistenttrener. Til Nordstrands Blad opplyser klubben at målet er topp fire i Norge innen 2025.

Tidligere Larvik-spiller Linn Jørum Sulland blir fysisk trener i Oppsal, sammen med Peter Cederholm og Scandinavian Top Team.

Sesongavslutningen for Larvik er planlagt slik:
26.3. Oppsal (hjemme)
30.3. Ravens (hjemme)
10.4. Follo