Få mål og knepent tap mot Sola – Larvik
Guro Ramberg. Foto: Svein André Svendsen

Få mål og knepent tap mot Sola

Endelig var det kamp igjen, etter tre uker og to utsatte kamper. Larvik viste fine takter, særlig i forsvarsspillet mot Sola.

Guro Ramberg satte inn 15-15 sju minutter ut i andre omgang. Etter det avsluttet Sola omgangen marginalt bedre enn Larvik. Det ble relativt få mål i oppgjøret, og marginen opp var kun tre mål. Det endre med tap 20-23.

– Jeg tror ikke folk hadde forventet det helt, men jeg synes vi sto opp som et lag, forteller Guro Ramberg, som ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

– Vi har hatt skikkelig fokus på forsvaret i det siste, ta taklinger og være tøffe. Det synes jeg har blitt bedre, og jeg er egentlig fornøyd med innsatsen, men det er alltid surt å tape – for jeg føler vi hadde sjansen i dag, kommenterer hun.

Den gode innsatsen i forsvar kommer godt med når det kommer mange viktige kamper fremover. Nå er det to kamper i uka i tre uker fremover.

Den neste kommer allerede lørdag, mot Aker på bortebane.

– Jeg føler vi står godt sammen som et lag og tar steg hele tida. Målet er å stå godt i forsvar og løpe etter. Vi hadde ikke så mange kontringer mot Sola. Det er bare å jobbe godt på trening og holde fokus på det, så kommer det etter hvert. Det er mange som er løpsvillige på laget, fastslår Ramberg.

Fakta fra kampen finner du herKommende kamper