Vil forsterke det som var bra – Larvik
Mie Rakstad. Foto: Svein André Svendsen

Vil forsterke det som var bra

Storhamar får midtukekamp i Larvik mellom sine to første kamper i Champions League. Onsdag kommer Hamar-laget til byen for å kjempe om seriepoeng.

– Jeg føler vi har fått ut mer av potensialet vårt, og vi må gjøre alt vi kan for å forsterke det som var bra mot Aker inn i Storhamar-kampen – for vi jobber som et lag og det er da vi er best. Vi skal gi Storhamar en tøff kamp, sier Mie Elen Rakstad – som spiller sin seniorkamp nummer 100 onsdag.

En tredel av kampene har hun spilt i Larvik-drakta. Forrige sesong ble det 29 kamper i rødt og hvitt, det høyeste kampantallet i løpet av en sesong hittil for Aurskog-Høland-jenta.

Denne sesongen har bakspilleren fått en litt annen rolle i Larvik, når hun spiller en del på kant etter at Guro Ramberg ble skadet.

– Sesongen for meg ble litt annerledes enn jeg så for meg, med tanke på min nye posisjon. Det er en posisjon som ikke er helt fremmed for meg. Jeg var høyrekant i Oppsal, og man må bare ta den utfordringen det er å stå på en «ny plass» på strak arm og det skal jeg gjøre 100 prosent, lover hun.

Storhamar spiller sin 15. sesong i eliteserien, der de har tatt sølv de fire siste sesongene. I forrige serierunde ble det tap på hjemmebane mot Molde.

I helgen debuterte klubben i Champions League. Borte mot Metz ble det tøft for Hamar-laget, som tapte 22-31.