Viste seg frem mot Molde – Larvik
Mie Elen Rakstad. Foto: Svein André Svendsen

Viste seg frem mot Molde

Mie Elen Rakstad benyttet den siste kampen før VM-pausen til å bli Larviks toppscorer mot Molde onsdag kveld.

Larvik ledet 6-3 etter ti minutters spill i Molde, men så overtok hjemmelaget. Et kvarter senere sto det 15-10 på tavla i Molde Arena. Det var også avstanden til pause, på stillingen 16-11.

Fra start i 2. omgang presenterte Mie Rakstad seg. Hun scoret Larviks tre første mål etter pause – i løpet av fem minutter.

Deretter fulgte ti målløse minutter for gjestene, men Mie Rakstad var ikke ferdig for dagen. I hennes gjennombrudd i Larvik-trøya endte hun som Larviks toppscorer med seks mål.

Molde vant med sju i lagenes eneste møte i den halvspilte corona-sesongen i fjor.

Onsdag var de oppe i ni måls ledelse før Anette Sundfær reduserte til 23-15 og Trine Bronsta fulgte opp til 23-16. Molde økte imidlertid ledelsen igjen, var en stund 11 mål foran før de til slutt vant 31-22.

Andrea Rønning ble kåret til Larviks beste spiller i kampen.